Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka Miss České republiky z roku 2004 Martina Dvořáková pořád patří mezi nejvyhledávanější české modelky, i když už je spolu s Kateřinou Průšovou (40) nebo Dianou Kobzanovou (42) členkou tzv. staré gardy. Modeling už ji ale zdaleka tak nenaplňuje jako dříve.

Martina je jednou z mála dívek, které se mohou pochlubit přírodními vnadami a její plné trojky ji předurčily k tomu, že se stala vyhledávanou pro přehlídky spodního prádla v době, kdy ještě trh nezaplavily silikonové krásky, jako jsou Mašlíková, Mesarošová, Erbová a v poslední době Zugarová či Makarenko.

A to, že ani ve třiceti není rozhodně na focení prádla nepoužitelná, dokázala na nových snímcích Filipa Matušínského. Čeká ji nové focení na Kanárských ostrovech.

Jinak jsou ale Martininým největším koníčkem koně. Věnuje se jim téměř denně, a to byste možná modelku ani nepoznali. Ke kydání hnoje a hřebelcování se totiž rozhodně nečančá jako na přehlídky nebo na focení.

Reklama

Další články

Načítám