Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až z Krkonoš přijel do talk show Diany Kobzanové (42) charismatický Lou Fanánek Hagen (57). Na tom by nebylo nic zvláštního, Krkonoše nejsou přece na druhém konci světa, kdyby to ovšem nesouviselo i s jinými změnami v životě lídra pub rockové skupiny Tři sestry.

Ačkoli povídání ve studiu začalo nevinně, Diana se postupně začala dozvídat o Fanánkovi informace, které zatím neobjevil ani bulvár.

Na otázku, zda by ke čtyřem synům souhlasila přidat jeho paní ještě páté dítě, Fanánek, bezděky zahnán do kouta, přiznal: „Ono je to poměrně komplikované, já už nejsem s jejich maminkou…“ Podrobnější popis jeho životní situace nazvala posléze Diana slovy: „To je ale blázinec!“ A Fanánek souhlasil. Tvářil se u toho jako muž, který se staví ke svým činům čelem, nehledá výmluvy, nepopírá, ani nezapírá.

V pořadu došlo i na další, poněkud veselejší, přiznání. Až mu bude padesát, možná změní František Moravec alias Lou Fanánek Hagen své jméno opět na Fan. Mezitím ovšem nepochybně vydraží dárek, který mu Diana věnovala a který si nejdříve s odzbrojující nadšením vyzkoušel a pak rychle schoval do kapsy. Takhle pobaveného ho diváci už dlouho neviděli.

O jaký dárek se jednalo, to se dozvíte dnes večer v talkshow Drzá Diana na Óčku.

Reklama

Další články

Načítám