Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dianu Kobzanovu (42) dnes už živí víc moderování než modeling. Když už se ale blonďatá kráska objeví na mole nebo si stoupne před objektiv, stojí to vždy za to. Velká podívaná to byla i v případě, když prostořeká divoška fotila kalendář jisté automyčky v pražském parku Ladronka.

Stejně jako dalších jedenáct celebrit, i Diana měla za úkol zapózovat s luxusním vozem a skrýt do fotografie osobitý příběh. „Jelikož můj pes miluje jízdu autem, rozhodli jsme se po konzultaci s fotografem Járou Urbanem posadit do luxusního bouráku moji fenku Miu," prozrazuje Diana.

Modelčina bulteriérka měla naštěstí ten den dobrou náladu a odvedla svou práci na jedničku s hvězdičkou. Rychlý spád focení ocenila hlavně spoře oděná panička. „Ještě než jsem se oblékla do civilu, tak jsem měla strach, že mi mrazem upadnou prsty na nohách. Taková mi byla zima," vtipně komentuje focení během chladného listopadu modelka.

V kalendáři se kromě Diany Kobzanové objeví jedenáct dalších celebrit. Namátkou můžeme jmenovat Leoše Mareše, Petru Faltýnovou, Petra Nedvěda, Tomáše Ujfalušiho, Anetu Vignerovou, nebo Katku Průšovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám