Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pořadatel akcí David Novotný již osmnáct let shání peníze pro charitu, pořádá akce, aby pomohl převážně dětem, na triku má také už třináct ročníků Muže roku. Minulý týden ve velkém slavil třiatřicáté narozeniny a při té příležitosti Super.cz prozradil, se kterými hvězdami měl mít údajně největší problémy. Z jeho řeči vyplynulo, že by se mohlo jednat o Dianu Kobzanovou (42), Jiřinu Bohdalovou (92) nebo Věru Špinarovou (†65).

I když David, kterého celý šoubyznys zná jako přátelského a naprosto nekonfliktního člověka, jenž se neumí ani pohádat nebo byť jen vyslovit sprosté slovo, nikoho nejmenoval, z kontextu vyplynulo, že potíže měl mít pravděpodobně s hodně slavnými osobnostmi.

„Řada osobností mě odmítla, že nechtějí vystupovat na charitativní akci. Odmítla mě například jedna modelka, která pracuje na jedné rozhlasové stanici. Bylo to kvůli penězům, chtěla větší honorář,“ řekl Novotný a jeho narážka s největší pravděpodobností putovala směrem k Dianě Kobzanové, která dlouhá léta spolupracuje s Frekvencí 1.

„Velmi mě to zklamalo,“ přiznal David, kterého jsme dostali do velkých rozpaků, když jsme ho žádali, zda může potvrdit, že by mohlo jít opravdu o Dianu.

„Byla to také jedna známá herečka, které si nesmírně vážím, ale o ní nesmím nic říkat, soud a právníci to zakázali. Je to spousta let. Jeden deník přinesl informaci, že chtěla peníze za charitu. Pak docházelo k soudním tahanicím, bylo to velmi nepříjemné,“ uvedl pořadatel. V archivech lze dohledat, že snad jediný spor, jenž se řešil soudní cestou, měl kdysi s Jiřinou Bohdalovou.

S Věrou Špinarovou měl prý potíž jiného rázu, když její manažer údajně odvolal její vystoupení, prý kvůli problémům s dýcháním, aby den po plánované akci naprosto v pohodě vystoupila na úplně jiné. „Už má jiného manažera. Je mým snem, abychom zase začali spolupracovat,“ dodal jeden z největších slušňáků v šoubyznysu David Novotný na své narozeninové párty v centru Prahy, kde prozradil, že jedním z jeho největších přání v osobním životě je, aby se již brzy zaregistroval se svým partnerem Tomášem.

Reklama

Další články

Načítám