Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Diana Kobzanová (42) nebyla nadšená z toho, že když se naposledy objevila ve společnosti, začalo se psát, že by měla zhubnout pět kilogramů. "Je pravda, že mám něco k sedmdesáti kilům, ale přehnané hubnutí po třicítce není zrovna ideální. Hrozí, že budete v obličeji vypadat jako seschlá švestka," řekla Super.cz Diana.

Modelka si dala delší pauzu, a tak mnozí spekulovali, že se s přítelem snaží o miminko. "Možná jsem řekla, že o tom budu uvažovat. Každá z nás někdy před třicítkou o tom začne přemýšlet. Ale momentálně jsem se dostala do stádia, že jsem spokojená s životem, který žiju, a nechci nic měnit. Možná je to sobecké, ale je to tak," svěřila.

Na nedostatek práce si momentálně nemůže stěžovat. "Fotila jsem hodně editorialů pro časopisy, přehlídky už skoro nedělám. Je nepříjemné připadat si mezi o deset let mladšími dívkami jako stará stodola. Ať chcete nebo ne, ve tváři je věk vidět," dodala Diana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám