Hlavní obsah
Článek

Po dvou měsících strávených na Floridě je moderátorka Diana Kobzanová (42) zpět v Praze. Přicestovala i se svým partnerem Štěpánem Vojtěchem. Teď už se usmívá, před lety k němu osud však nebyl právě milostivý.

Nejdříve Štěpánovi na rakovinu zemřela maminka, o pár let později kvůli tragické nehodě přišel o tátu Zdeňka. Nehoda mu vzala také bratra Tomáše, závodníka, kterému v roce 2005 v průběhu rallye selhalo srdce, a on havaroval.

Čas ale vyléčí nebo alespoň zmírní všechny rány a Štěpán už se po Dianině boku zase usmívá, stejně jako moderátorka, která snad už konečně našla toho pravého.

Po návratu Diana už zase pracuje, moderuje různé společenské akce, talk show a ráda by také zase nastoupila do rádia Frekvence 1, kde před svým odjezdem do Ameriky pět let pracovala. „Jednám s rádiem Frekvence 1 o svém návratu. Měla bych se vrátit v září, tak jak jsem to původně plánovala. Nebudu tam už ale každý den jako dřív. Chci si tu práci nastavit tak, abych mohla i nadále cestovat,“ nastínila Diana své plány deníku Aha!.

Léto podle svých slov stráví v Praze, pak už má naplánované další výlety. Nejdřív zpět do Ameriky, kde má její přítel zázemí, poté by se páreček rád podíval do Austrálie a na Nový Zéland.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám