Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Diana Kobzanová (42) se před čtrnácti dny stala trojnásobnou maminkou. Někdejší moderátorka si své soukromí střeží a není na sociálních sítích veřejně aktivní, a tak se jí podařilo těhotenství tajit celých devět měsíců.

Bývalá královna krásy o sobě nyní poprvé od narození třetí holčičky dala vědět. A mimo jiné prozradila, jaké dcerka dostala jméno. „Nelly Frolik 9.3. 2023. Narodila se trošku dřív, na Floridě,“ svěřila se bývalá modelka a moderátorka, která už má doma holčičky Ellu a Lily.

Modelka přivedla dceru na svět v USA, kde v tu dobu pobývala. Její manžel Michael Frolík podepsal v loňském roce smlouvu s libereckým klubem, kde nyní hraje. U porodu tak být nemohl.

„Manžel by u plánovaného porodu byl, bohužel to díky předčasnému neplánovanému porodu nestihl. Froldovi jsem řekla, ať v této nejdůležitější části sezóny zůstane s týmem a pomůže mu k nejlepšímu výsledku v play off,“ prozradila novopečená trojnásobná maminka. „Tatínka si užijeme až splní klubové povinnosti,“ dodala Kobzanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám