Hlavní obsah
Článek

I když se na první pohled možná zdálo, že znovuobnovená válka Diany Kobzanové (42) a Martiny Gavriely (45) může být jen výplodem šíleného mozku, opak je pravdou. Informace o tom, že bývalá vítězka Miss Kobzanová, která kvůli hanbatým snímkům přišla o korunku, v záchvatu zuřivosti volala na Primu s tím, že dokud Gavriely bude moderovat Top Star Love, odmítne v něm působit, nyní potvrdila i sama Gavriely. „Dělá toho ale mnohem víc,“ řekla Super.cz.

„Již delší dobu jsem v USA a opravdu nejsem typ, který by se ponižoval voláním do jakékoliv relace, od toho máme spoustu jiných šašků,“ napsala nám v esemesce Kobzanová s tím, že vůbec netuší, že nějaký Top Star Love existuje. Jenže informace našeho zdroje potvrzuje i sama Gavriely.

„Doneslo se to i ke mně. A nevolá jen do Top Staru, obvolává i mé klienty a značky, jichž jsem tváří, ať se mnou nespolupracují,“ překvapuje Gavriely. Ta se s Kobzanovou poprvé dostala do křížku před dvěma lety, když se do ní alkoholem posílená Diana nevybíravě pustila v jednom baru a její děti prý nazvala dokonce smrady.

Bývalá královna krásy možná nemůže překousnout fakt, že zatímco její pořad o bydlení Vrabci v hrsti Prima bez náhrady zrušila, z VIP zpráv původně vyhozenou Gavriely nyní stejná stanice dosadila hned do dvou pořadů, Hotelu Paradise a právě speciální verze Top Staru na Prima Love.

„O tom, co bude či nebude v pořadu, rozhodují lidé z Top Staru a ne ona. Co se týče mě, tak mně je to úplně jedno. Přednesu cokoli budu mít ve scénáři. Za to mě platí,“ dodala Gavriely.

Reklama

Další články

Načítám