Hlavní obsah
Článek

Že je Karel Gott (†80) fenomén, to vědí všichni, že ho obdivují všechny generace, to také. Že on sám ale fandí i těm nejmladším, to už je skoro s podivem. Ke kolegům a kolegyním z branže nemá žádnou zášť, drží palce všem šikovným. A už několikrát ukázal, že k těm, kteří se od něj dočkají za svůj um pochvaly, patří i Diana Kalashová (22) z Talentu. Z tehdy desetileté cácorky je dnes na její věk neuvěřitelně půvabná dívenka!

Diana se s Mistrem, svým idolem a zároveň jejím obdivovatelem, potkala při nedávné charitě Srdce pro děti, kde i s Felixem Slováčkem vystoupila se zbrusu novou písní Svět má děti rád. „Nadaci Život dětem pomáhám již třetím rokem, letos se nám díky rodině, přátelům a sponzorům podařilo pomoci dvěma stovkám rodin,“ pochlubila se nám šikovná dívka, kterou několikrát osobně za její zpěv pochválil právě i Gott.

K songu, k němuž hudbu složil Pavel Vaculík a text napsala Anna Strnadová, v únoru natočí Diana klip. „Píseň jsem věnovala dětem po celém světě,“ dodává mladá výborná a přitom stále skromná zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám