Hlavní obsah
Článek

Je mladičká, přesto ale dokázala víc než většina jejích vrstevníků! Diana Kalashová (22), hvězda druhé řady Česko Slovensko má talent a kamarádka Lucie Bílé, během nedávného charitativního galavečera Srdce pro děti dokázala podpořit nemocné a hendikepované děti částkou 653 tisíc korun. „Dala jsem jim i nějaké hračky a porcelán,“ říká skromně Dianka.

Tu si totiž vybraly dvě firmy, které jejím prostřednictvím na dobročinné účely předaly hračky a porcelán v příslušné hodnotě. A nebýt Diančina talentu, kdo ví, zda by pár dětí nezůstalo bez tolik potřebné podpory. „Diana přispěla nejen svými hračkami, obrovskou částkou, ale také tím, že vystoupí,“ sklonil poklonu Diance moderátor večera Libor Bouček. A nebyl sám.

Kalashová totiž vystoupila s velmi náročnou vánoční písní All I Want for Christmas Is You a za její výkon ji v zákulisí ocenil i sám Karel Gott. A nebyl sám. Divákům běhal mráz po zádech a patrně sklidila i největší potlesk obecenstva.

„Dianka moc ráda pomáhá. Od příštího roku bude přímo tváří nadace o. s. Život dětem,“ řekla Super.cz její maminka Elmíra, která je na dceru čím dál tím víc pyšnější. Dianka totiž už pátého prosince vystupovala i na největší charitativní moskevské akci Vánoční písnička roku. Pořad poběží v televizi, na kterou se v tom čase dívá 200 miliónů lidí. Již loni se zúčastnila stejné události a zazpívala si tehdy s Larou Fabian.

Kromě toho holčička, která je i úspěšnou modelkou, sedmnáctého prosince vystupovala na charitativní akci Terezy Maxové v hotelu Hilton Prague, kde byla spolu s Darou Rolins hlavním hostem. Z téhle dívenky už od útlého věku roste velká hvězda!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám