Hlavní obsah
Článek

Nový počin televize Prima Zrcadlo tvého života, v němž Jiřina Bohdalová překvapuje známé osobnosti setkáním s lidmi, kteří v jejich kariéře něco znamenali, neuvěřitelně dojal prvního hosta Lucii Bílou (58). Ta zůstala s otevřenými ústy zírat na Dianu Kalashovou (22) z Talentu, v němž Bílá již třetím ročníkem porotcuje. Malá slečna si totiž oblékla na chlup stejné věci, které před sedmadvaceti lety nosila i Zlatá slavice a zapěla jí její první hit Neposlušné tenisky.

„Paní Bílá do poslední chvíle opravdu netušila, že tam jsem. Takže nic nehrála,“ tvrdí Dianka, která tak odmítá myšlenky některých lidí, že účinkující překvapení jen předstírají. Hledání doplňků, které by vypadaly totožně, jako v původním klipu k písničce, bylo strašně složité. „Vzala si ho na starost produkce Primy. A povedlo se jim to,“ raduje se malá pěnice, která má kromě pěveckých úspěchů za sebou také focení módy nebo módní přehlídku.

Po natáčení si se svou chráněnkou Bílá dlouho povídala. „Byla vážně dojatá, málem Dianku nechtěla pustit. Pořád ji pusinkovala. Moc se mi líbí, jaký má k naší dceři vztah,“ raduje se maminka malé slečny Elmira Kalashová. V dalším díle, který Prima family vysílá v pátek od 20 hodin, přivítá Bohdalová hokejového brankáře Dominika Haška.

Reklama

Další články

Načítám