Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Porodily jen před pár měsíci a nemají snad ani jediné deko navíc. Bývalá královna krásy Denisa Spergerová (23) přivedla na svět dceru Isabellu před měsícem a na finále Miss Czech Republic v róbě odhalila, že nemá snad ani deko navíc. „Naštěstí to šlo rychle dolů, už jsem ready na přehlídky,“ libovala si.

Její kolegyně ze soutěže Hana Vágnerová porodila dvojvaječná dvojčátka, chlapce a holčičku, na konci ledna. Partnerka motocyklového závodníka Karla Abrahama už je také na své váze.

"Kolem dvojčat je spousta lítání, takže váha šla dolů sama," svěřila nám půvabná brunetka, která uspěla na světové soutěži Miss Supranational. První společenskou událost po porodu si nechtěla nechat ujít. "Přijeli jsme z Brna i s maminkou, která nám hlídá. Sestra má v Praze byt, tak jsme se jí tam všichni nacpali," smála se.

Luxusní figuru má zpět i bývalá finalistka České Miss Alena Prešnajderová. "Už čtyři měsíce po porodu jsem poprvé předváděla pro Beatu Rajskou. Chtěla jsem se dát do nejrychleji zase dohromady," řekla Super.cz maminka půlroční Ellen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám