Hlavní obsah
Článek

Loni během pandemie měla čas, takže se rozhodla pro plastickou úpravu prsou. Bývalá Česká Miss Lea Šteflíčková (25) si ale nenechala poprsí přehnaně zvětšit. "Nebylo to kvůli tomu, že ostatní holky z Miss na zvětšení často chodí a já jsem chtěla taky zapadnout. Nechci mít prsa větší, zvětšovat nebudu. Chci je mít jiná, hezčí," vysvětlila Super.cz.

Její implantáty mají jen 200 mililitrů, takže se chlubí pevnými dvojkami, s jejichž tvarem je na rozdíl od svých přírodních ňader, která se jí zdála nesouměrná, konečně spokojená. Předvedla je už na jarní dovolené v Egyptě, kde se vystavila v bikinách na pláži a u moře. "Myslím, že takhle je to úplně ideální," míní.

Toho si všimli i módní návrháři a Lea tak mohla poprvé využít své vylepšené vnady také pracovně. A to když byla osloven, aby se stala vedle také silikonem vylepšených kolegyň Karolíny Kokešové (28) a Denisy Spergerové (23) tváří, tedy spíš tělem, nové kolekce bikin Liliany Augustinové. Jak můžete vidět na fotografiích, Lea zamakala také na figuře a ani zavřená fitka její postavu nepoznamenaly. Vypadá lépe, než v době, kdy se stala královnou krásy.

Reklama

Další články

Načítám