Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svoji korunku královny krásy předala Denisa Spergerová (23) své nástupkyni Karolíně Kopíncové (26) už před měsícem. "Káje to přeju, já si svoje panování užila a hodně mi přineslo," míní brunetka, která  kvůli posunutí dalšího finále Miss Czech Republic panovala rekordní rok a půl.

"Na druhou stranu mi přišlo, že to uteklo fakt rychle. Získala jsem spoustu kontaktů, jak v modelingu, tak obecně, mám spoustu spoluprací na Instagramu. Jsem fakt spokojená," svěřila nám Denisa, když jsme si s ní povídali při natáčení videoklipu pro Matyáše Hložka (30).

Nebýt soutěže, nepoznala by se zřejmě ani se svým současným partnerem, podnikatelem Viktorem Hájíčkem (38), s nímž už je půl roku. "Je to tak, všechno to souvisí. Jsem spokojená, klape nám to, už jsme byli i na dvou dovolených, v St. Tropez ve Francii a pak v Chorvatsku. Ale žádná svatba ani děti zatím v horizontu nejsou," pochvaluje si vztah s expartnerem Týnuš Třešničkové (28).

Pokud jde o budoucnost, plánuje se nadále věnovat modelingu, začíná také studovat digitální marketing na vysoké škole. "Ale chtěla bych si založit i něco svého, že bych měla svoji značku, kterou bych prodávala na Instagramu," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám