Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koronavirová pandemie zasáhla negativně celou řadu oborů. K útlumu došlo i v módním průmyslu. Bez práce zůstaly pochopitelně také modelky. Denisa Spergerová (23) sice neměla zakázky, ale nezůstala bez činnosti. „Karanténu jsem trávila v Českých Budějovicích, kde žiji u rodičů. Pomáhala jsem seniorům rozvážet potraviny a s maminkou jsme šily roušky,“ prozradila nám držitelka titulu Miss Czech Republic.

Klidové období zároveň Spergerová využila k přípravě na maturitu. „Hodně času jsem trávila nad studiem, čeká mě maturita a to je těžké pro všechny,“ říká modelka, která se cítí před zkouškou dospělosti v nevýhodě. „Maturity budou probíhat v červnu, já ale doufám, že to bude později. Není možné, abychom dohnali všechno, co jsme promeškali během dvouměsíční karantény. Bylo by lepší, kdybych maturovala později.“

Stejně jako se uvolňují některá opatření, vrací se k životu i svět módy. Důkazem toho je fakt, že jsme se s Denisou setkali na prezentaci modelů Natali Ruden, které měly být součástí zrušené přehlídky. „Poté, co se otevřely nové obchody, dostala jsem příležitost vyzkoušet si modely z nové kolekce, která je opravdu krásná,“ radovala se Denisa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám