Hlavní obsah
Článek

Když jsme ji po plastické operaci potkali poprvé, ještě měla pod svetrem zdravotní podprsenku. Teď už ji po více než čtyřech týdnech mohla odložit a vyvenčit svoje nové trojky v plesové róbě na Plese jako Brno. "Pro jistotu v ní ale pořád ještě spím," ujistila nás aktuální Miss Czech Republic Denisa Spergerová (23).

Té to seklo v modelu značky Escada, který pro ni na největší brněnskou společenskou událost vybral stylista soutěže Sam Dolce. "Sice už mám od operace za sebou i nějaké focení, ale na velké tancování jsem se ještě necítila. Takže jsem spíš ochutnávala lahůdky a speciality, které tady byly naprosto úžasné a večer jsem propovídala u stolu," vysvětlila Denisa, která přijela spolu s ředitelkou soutěže Taťánou Makarenko (34).

Hned druhý den po plese společně zamířily na soustředění pro finalistky dalšího ročníku soutěže krásy do rakouských lázní, kde má proběhnout i jedna z doprovodných disciplín Miss Czech Republic The Best in Swimsuits, tedy nejlepší prezentace dívek v plavkách. Denisa ji loni vyhrála, takže byla zvědavá, která z dívek bude kráčet v jejích stopách.

Reklama

Další články

Načítám