Hlavní obsah
Článek

Přestože loni v únoru vyhrála soutěž Miss Czech Republic a titul by ji mohl přesvědčovat k pocitu dokonalosti, úplně tomu tak není. Denisa Spergerová (23) se rozhodla, že upraví poslední vadu na kráse a tou je velikost poprsí. Královna krásy se tedy rozhodla podstoupit augmentaci.

„O augmentaci prsou jsem dlouho uvažovala, jelikož jsem v poslední době více zhubla a přišla jsem o svá prsa. Protože jsem ale byla nyní na světové soutěži Miss World, chtěla jsem soutěžit v soutěži krásy přirozená a nebyl na to tedy ten správný čas. Nyní se budu věnovat kariéře modelingové a jsem velmi ráda za nabídku možnosti podstoupit tento zákrok,“ vysvětlila svou motivaci Spergerová.

„Plný dekolt mi rozšíří pracovní nabídky. Většinou u návrhářů při fittingu jsem slyšela, že je má postava lehce nesouměrná, jelikož mám ženské boky, ale úzká záda a pas. Často fotím i kampaně v plavkách, jsem tváří značky bikin, ale vždy se můj dekolt musel lehce retušovat, jelikož tam vždy trochu něco chybělo,“ dodala.

Na operaci šla pět dní před Štědrým dnem a ze zákroku měla pochopitelně obavy. „Z operace jsem měla velký strach, ale nakonec jsem byla mile překvapená,“ dodává Denisa Spergerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám