Hlavní obsah
Článek

Tři týdny stráví vítězka soutěže krásy Miss Czech Republic Denisa Spergerová (23) na mezinárodním klání Miss World v Londýně. Těsně před jejím odletem jsme ještě měli možnost vidět nejdůležitější modely, které si brunetka bere s sebou.

"Jsem nadšená hlavně z finálových šatů, které mi na míru ušil náš stylista Sam Dolce. Jsou celé ručně šité a poseté Swarovski kamínky," svěřila Denisa, které světlounce fialová barva typově ideálně sedne a vzhledem k vysokému rozparku "prodá" i své ultra dlouhé nohy.

Rozparků se nebála ani návrhářka Natali Ruden (53), která pro Denisu vytvořila národní kostým. "Také je krásný, jen ta květinová koruna je tedy pořádně těžká," lehce si postěžovala Spergerová, která do Anglie veze hned dvě varianty kroje.

Modelů má s sebou samozřejmě víc, viděli jsme i kousky určené například na slavnostní večeře, které během Miss World proběhnou. Konat se budou i různé doprovodné soutěže, ať už znalostní anebo sportovní. Denisa se přihlásila i do Miss Talent. "Budu tančit," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám