Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už stříhá metr do odletu. Vítězku soutěže krásy Miss Czech Republic Denisu Spergerovou (23) čeká světová soutěž krásy Miss World, která bude celé tři týdny probíhat v nedalekém Londýně. Díky tomu bude mít větší podporu svých blízkých, než kdyby vyrážela někam do exotiky.

"Teď už je odlet ve fázi posledních příprav a začínám z toho být malinko nervózní. Protože tam budu opravdu dlouho, je potřeba i spousta různých outfitů na den, na večeře, také na sport a samozřejmě plavky. Finálové šaty se ještě došívají," vypočítala Denisa, jejíž kufr bude zřejmě vážit kolem šedesáti kilogramů.

Denisa už ví, že finalistky Miss World budou bydlet v londýnském hotelu Tower. O spolubydlící může jenom doufat, že se s ní domluví. Není výjimkou, že například krásky z Jižní Ameriky jsou s angličtinou hodně na štíru, zatímco Denisa se může chlubit velmi slušnou jazykovou výbavou. Ostatně ještě v létě absolvovala intenzivní kurz na Maltě a poté v Oxfordu.

"Ještě taky čekám na to, kolik lístků na finálový večer budu moci mít. Protože Londýn je blízko, chtěla by přijet celá moje rodina. Určitě máma, táta a sestra. A přijede i naše ředitelka Taťána Makarenko (34)," vypočítala Denisa.

Reklama

Další články

Načítám