Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve v červnu oslavila své osmnáctiny, na rozdíl od mnoha starších dívek ale nejvyšší z finalistek Miss Czech Republic Denisa Spergerová (23), která měří 180 centimetrů, zkušenosti v modelingu má.

"Jsem v modelingové agentuře v Českých Budějovicích," prozradila, že pochází z města, z něhož už vzešly vítězky jiné soutěže krásy Jitka Nováčková (31) a Nikol Švantnerová (31). "Obě sleduju, baví mě, co přidávají za příspěvky na Instagramu, jsou velmi krásné a jsou mými vzory," řekla nám Denisa.

Vyzkoušela si už i velkou modelingovou soutěž. "Byla jsem v Elite Model Look, kde jsem postoupila do semifinále. Ale bylo mi teprve třináct a oni vyžadovali starší dívky," vyprávěla nám na soustředění finalistek v letovisku Rás al-Chajma.

"Já cestuji opravdu ráda, tak doufám, že se uchytím a poznám i nějaké nové kultury. A i tady se mi moc líbí, i když program je náročný. Hlavně focení v tom velkém vedru a fitness," dodala.

Reklama

Další články

Načítám