Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Denisa Pfauserová (35) na konci loňského roku oznámila rozpad vztahu. Manželství jí vydrželo jen několik měsíců a nyní pomalu spěje k rozvodu. Představitelka princezny z filmové pohádky Řachanda je aktuálně sama a novou lásku nehledá.

„S manželem jsme se rozešli na podzim. Osobně jsem nyní ve fázi odpočívání, opravdu nikoho nehledám a nechávám všemu volný průběh,“ uvedla Denisa Pfauserová, která se objevila na castingu Muže roku. „Já jsem nikdy v porotě soutěže nebyla, je to zajímavé a užívám si to,“ prozradila herečka.

„Určitě bych si tady vybrala, vzhled je důležitá věc, a důležité je také, jak si rozumíte, ale myslím, že za některými bych se na diskotéce otočila,“ řekla Super.cz Denisa na castingu, který pokračuje 23. dubna.

A jaký má ona sama typ muže, který ji dostane? „Já nemám typ, ačkoli jsem měla jednu dobu jen modrooké blonďáky, ale přidali se mi tam i bruneti. U každého to je něco jiného. Musí tam být kouzlo, stejný názor na život. Přihlásit partnera do podobné soutěže bych neměla problém, je jednodušší přihlásit někoho blízkého, než sám sebe,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám