Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Křest červnového čísla pánského časopisu, na jehož titulní stránce je Denisa Nesvačilová (32), si nenechaly ujít mnohé známé dámy. Dokonce ani těhulky. A opravdu odvážný outfit zvolila Dominika Myslivcová (29). V těsném modelu se jí draly vnady ven a zastínily i její rostoucí bříško.

"Bylo dost těžké v téhle velikosti ještě vůbec nějaké oblečení sehnat," prozradila Super.cz Dominika, která už je v sedmém měsíci. Tři týdny před porodem vyrazila na večírek také Denisa Pfauserová (35). "Chci si to užít, dokud neporodím. Pak minimálně šest týdnů nikam chodit nebudu," svěřila se herečka, která stihla během jednoho dne hned tři společenské akce.

Velice odvážný kousek předvedla také Veronika Biasiol, která už opět po nevěře, k níž se přiznala, vrká s přítelkyní Bárou Mlejnkovou. Na večírku nechyběla ani herečka Alena Doláková (34) s přítelem, moderátorkou akce byla Sonia Edde, která sama kdysi pro Playboy pózovala, stejně jako DJ Lucca, která se postarala o hudební složku párty. Jak to dámám slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám