Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi často obsazované herečky. Postavy v podání Denisy Nesvačilové (32) umí vždy pěkně zamíchat dějem. V Brně na Diamantovém plesu kartami osudu ostatních žen nemíchala, ale skvěle se bavila s herečkami, a hlavně kamarádkami ze Slunečné Reginou Řandovou a Evou Decastelo.

Ještě na začátku plesu říkala: „Chtěla bych tancovat, ale protože na to nemám vhodné šaty, tak se asi na popůlnoční tanec převléknu do civilu,“ smála se sympatická zrzka.

Ale jak už to někdy bývá, atmosféra plesu ji pohltila natolik, že záhy své rozhodnutí přehodnotila a protančila v úzkých šatech s rozparkem celý večer.

„S Reginou Řandovou jsme to na parketu pořádně rozjely a také jsme hodně zpívaly, jsem pak ráno koukala, co jsem všechno natáčela,“ vyprávěla pobaveně herečka. Trochu ji však mrzelo, že Eva Decastelo šla spát krátce po půlnoci, ale chápala to, vrátila se před pár dny z dovolené a ještě se neaklimatizovala na domovinu.

Denisa Nesvačilová momentálně exceluje v reality show Tvoje tvář má známý hlas, a tak až do poslední chvíle nevěděla, zda na ples dorazí. „Je to strašně náročný, ale zároveň i skvělý. Vždy záleží na tom, co budu dělat, jaké číslo dostanu. Trénujeme klidně i několikrát denně. Každý, kdo tím prošel, vám přizná, že to je jedna z nejtěžších věcí, která se v Česku dá točit. Ale je to boží,“ prozradila Denisa Nesvačilová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám