Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jako chameleon. Půvabná herečka Denisa Nesvačilová (32) v show Tvoje tvář má známý hlas už předvedla řadu nejrůznějších proměn. Od Jennifer Lopez po Františka Ringo Čecha. Tentokrát ji v masce poznáte jen těžko.

V šesté epizodě populární show se totiž stane mimozemšťanem. Denisa má za úkol ztvárnit zelenou příšerku jménem El Chombo. Její kultovní videoklip Dame Tu Cosita na YouTube viděly již téměř 4 miliardy lidí. Bizarní postavička - něco mezi mimozemšťanem a přerostlou ještěrkou - je od hlavy až po paty zelená a charakteristický je pro ni velmi specifický, chvílemi pěkně obscénní, tanec.

Kvůli obrovské proměně musela herečka strávit v maskérně devět hodit. Nutno ale říct, že proměna se povedla. Pod maskou by ji poznal je málokdo. „Původně jsem si myslela, že je to ještěrka, ale nikoli. Když jsem toto vystoupení začala nacvičovat, zjistila jsem, že je to spíš mimozemšťan, takže jsem to vlastně tak trochu já,“ svěřila se Denisa, pro kterou víc, než zkoušení bylo náročné strávit tolik hodin v maskérně.

„Musím přiznat, že poslední hodiny v maskérně pro mě byly už hodně psychicky i fyzicky náročné. Začínali jsme lepením vysokého čela, které mi v průběhu začalo padat na oči, takže jsem ho jimi musela držet, aby se nezhroutilo úplně. Hlava mě z toho začala bolet jako snad nikdy v životě. Nakonec jsme ale ve spolupráci s trpělivým a profesionálním týmem vše dovedli ke zdárnému konci a já doufám, že i k divácky nezapomenutelnému vystoupení,“ dodala herečka k náročnému převleku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám