Hlavní obsah
Článek

To bude zase podívaná. Fanoušci show Tvoje tvář má známý hlas se mohou těšit na pátou epizodu, která je opět plná neuvěřitelných proměn. O bizarní vystoupení se tentokrát postará krásná herečka Denisa Nesvačilová (32).

Převtělí se do jedné z největších legend česko-slovenského popu - Jiřího Korna. A zazpívá jeden z jeho největších hitů s názvem Té, co snídá. „Moc jsem si toto číslo užila, i když jsem před ním byla celkem nervózní. Musím vám přiznat jednu věc: v té masce vypadám tak trochu jako můj dědeček. Takže když jsem se viděla v zrcadle, byla jsem i lehce dojatá,“ řekla Denisa, která se na jevišti neobjeví sama.

Na pomoc jí přijdou Adéla Gondíková (50), účastnice Love Islandu Mirka Pikolová a naprosto nepřehlédnutelný Dalibor Gondík (54). Ten se stane bývalou manželkou Jiřího Korna Kateřinou a na stagi se objeví v latexovém oblečku. Proměnu v někdejší sexsymbol, kterým Kateřina Kornová (57) byla, si náležitě užil. „My se s Kačenkou známe, takže jsem byl u ní na konzultaci. Oblečení, které mám na sobě, měla tenkrát vlastně přímo ona, jenom ty boty jsou jiné, protože nemá velikost číslo 43,“ řekl se smíchem Dalibor.

Reklama

Další články

Načítám