Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po Monice Absolonové (47) známe další hvězdu, která bude zářit v show Tvoje tvář má známý hlas. Měnit se v české i zahraniční interprety bude podle informací Super.cz herečka známá ze seriálu Slunečná, sexy zrzka Denisa Nesvačilová (32).

Při vstupu do seriálu čelila drsným výhrůžkám, protože měla ohrožovat seriálový vztah Evy Burešové a Marka Lambory. Dokonce tehdy dostala nabídku na policejní ochranu. Po čase se ale situace uklidnila a dnes patří mezi oblíbené postavy zmíněného seriálu.

Denisa už několikrát předvedla svůj zpěv nejen na obrazovkách, ale také na Instagramu. A je jasné, že v Tváři bude pro ostatní velkou konkurencí. Má krásnou tvář, mrštnou postavu, skvěle hraje a výborně zpívá. Vražedná kombinace.

V minulých řadách převlékací show už ze Slunečné excelovali například zmínění Marek Lambora a Eva Burešová. Lambora se stal vítězem šesté řady.

Reklama

Další články

Načítám