Hlavní obsah
Článek

Herečka Denisa Nesvačilová (32) dostává na sociální síti tisíce zpráv a nabídek seznámení či pozvánek na rande. Ona je ale čerstvě zadaná a jiní muži ji nezajímají. Sama přiznává, že řada zpráv je i velmi vulgárních.

"Včera mi přišlo přes 25 tisíc zpráv. Kdyby každý patnáctý poslal přirození, tak kolik jich pak je... Ano, chodí mi pinďouři! A já nechápu proč. Popravdě, většinou to nestojí za moc. Neposílejte mi je," vzkázala svým nápadníkům prostřednictvím Super.cz Nesvačilová.

"Já si myslím, že normální chlap takovou věc nepošle. A když to pošle, co čeká? Že ho pochválím?" ptá se hvězda seriálu Slunečná.

Na podobné zprávy nereaguje, ty nejbizarnější ale občas sdílí na svém profilu. "Nehodlám na takové zprávy odpovídat, nestojím o hanbaté fotky. Extra divné věci sdílím na Instagramu, beze jména, bez fotky, nechci je kompromitovat. Když mě sledují lidé, co takhle vypisují, tak aby se chytli za nos a řekli si, že to pro mě musí být fakt nepříjemné," vysvětluje.

Ve společnosti teď Denisu samozřejmě nikdo nepotká, zájem skrze sociální sítě ale herečka nechápe. "Proč píšou? Protože mě znají z televize? Vždyť nikdo z nich neví, jaká já jsem. Rozumím, že se se mnou nemůžou setkat v baru, tak mi zkusí napsat. Já o to ale nestojím, já už nejsem volná, smůla," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám