Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už Super.cz informoval, v novém filmu Petra Kolečka (40) Přes prsty, u kterého se ujal nejen role scenáristy, ale poprvé i režiséra, se mohou pánové pokochat komediálními scénami, ale také sexy ženskými těly. Herečky Petra Hřebíčková (44) a Denisa Nesvačilová (32) jako dvojice beachvolejbalistek svoji figuru neukážou jen na hřišti, ale i při četných milostných scénách.

Na slavnostní premiéře se ale představitelky hlavních hrdinek, co se odvážných modelů týče, držely zpátky, i když zrovna Denisa si na odhalené kousky dříve docela potrpěla, a nebojí se ukázat svá ňadra v modelech bez podprsenky. Nejvíce pozornosti na premiéře v kině Lucerna na sebe nakonec strhla režisérova přítelkyně Aneta Vignerová (36), která měla tak krátké šaty, že jí rozkrok zakrývaly jenom třásně a fotografové jako mlsní kocouři čekali, zda neukáže ještě víc.

Kromě představitelek hlavních rolí v Lucerně nechyběla ani Lucie Bílá (58) s partnerem Radkem. Ta k filmu nazpívala ústřední píseň, spolu se zpěvákem Marcellem. Jiří Langmajer (57), jenž hraje hlavní roli, nedorazil. Pánskou část herecké delegace zastupovali Jakub Prachař (40) s Vojtou Dykem (38), oba bez partnerek.

Reklama

Další články

Načítám