Hlavní obsah
Článek

S napětím se očekávalo, zda se Denisa Nesvačilová (32) po provalení tajné svatby Petra Kolečka (40) s Anetou Vignerovou (36) opravdu objeví na tiskové konferenci k nové hře s příznačným názvem Už je to venku! Do Divadla Radka Brzobohatého opravdu dorazila, a tak dobře už dlouho nevypadala.

"Líčila jsem se sama, ale ráno jsem byla u kadeřnice," vysvětlila Denisa, která vrhala úsměvy na všechny strany. Svoje soukromí do práce tahat nechce, ostatně herecké profesi, ať už na divadle, v dabingu nebo při přípravě nového filmu, teď věnuje veškerý čas. Spí jen pár hodin denně, což přesně vypočítala v našem videu. "Mám rozhozený režim," přiznala.

Chtěli jsme vědět, jak se v situaci, v níž se ocitla, vůbec dokáže práci věnovat, soustředit se na učení textů.

"Myslím, že jsem docela často obsazovaná nejen v Divadle Radka Brzobohatého, ale i jinde, protože se o mně celkově ví, že jsem profesionálka a svoje soukromí si netahám do práce. Nezatěžuji kolegy, když mám nějaké svoje osobní řešení. Umím se na práci absolutně koncentrovat," řekla Super.cz herečka.

Vyjádřili jsme obavy, zda stíhá vůbec jíst, ať už z jakýchkoli důvodů. Od minulého setkání znatelně zhubla. "Možná, ale já se nevážím. Každé jaro hubnu, protože asi nepotřebuju být tak v teple. Teplé obědy ani večeře nestíhám, když večer přijdu domů, už se mi nechce jíst, natož vařit. Je to spíš na nějaké kolečko šunky, sýr nebo ovoce," byla jediná věta z Denisiných úst, kdy zaznělo jméno čerstvě ženatého scenáristy, ovšem v úplně jiné souvislosti. Co odpověděla na dotaz, jak se teď cítí, se dozvíte v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám