Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přemožitelka Markéty Vondroušové ve finále olympijského tenisového turnaje Belinda Bencicová ze Švýcarska je známá svou vynikající fyzickou kondicí. Ta jí naštěstí nestačila k tomu, aby brala i zlato ve čtyřhře a ve dvojici s Viktorjí Golubicovou prohrála ve finále čtyřhry s Češkami Siniakovou a Krejčíkovou.

Belinda Bencicová pochází původem ze Slovenska a trénuje ji její slovenský přítel - bývalý fotbalista Martin Hromkovič. Ten kvůli Bencicové opustil českou topmodelku Denisu Dvořákovou (34)!

Ta rozvod s Hromkovičem nesla velmi těžce. Vdaná za něj byla čtyři roky a celkově spolu byli osm let.

„Byla jsem zvyklá být osm let v jednom vztahu, tak se nedá říct, že bych si to úplně užívala, ale zvykám si,” řekla před časem Super.cz Dvořáková, jež poté krátce chodila s Jakubem Prachařem.

Hromkovič teď působí jako fitness trenér a po boku švýcarské tenistky je už tři roky moc šťastný. Mimo jiné se stará o její perfektní fyzickou kondici. Úspěšnou tenistku podporoval i přímo v Tokiu a na zlaté a stříbrné medaili má také svůj podíl, protože v extrémních vedrech a nahuštěném tenisovém programu byla fyzická kondice hodně důležitá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám