Hlavní obsah
Článek

Jako každoročně proběhlo na Slovensku předávání cen za diváckou anketu OTO (Osobnost Televizní Obrazovky), na kterém vzbudila pozdvižení dvojice Jakub Prachař (40) a jeho kolegyně z show Česko Slovensko má talent Diana Mórová (54).

Oba porotci byli pozváni, aby společně předali na pódiu jednu z cen. Slovenská herečka poutala pozornost už při svém příchodu, zvolila totiž výrazný zářivě růžový model s proklatě hlubokým výstřihem a vysokým rozparkem do půlky stehna.

Energická blondýnka sice nedávno oslavila padesátiny, ale jak se mohli hosté galavečera přesvědčit, sex-appealu má na rozdávání a nebojí se vytasit své ženské přednosti. Ty se očividně zalíbily i budoucímu exmanželovi Agáty Prachařové (38) Jakubovi, který během pózování fotografům sjel kolegyňce rukou až k pozadí.

Pas, za který by ji měl jako správný gentleman držet, tam hledal marně. „Diana zářila a všem bylo jasné, že je sexy bohyní večera. Prachař si ji prohlížel a společně se bavili,“ uvedl podle serveru Nový čas jeden z přítomných hostů.

Mórová s Prachařem k sobě měli blízko už během natáčení Česko Slovensko má talent. Tou dobou se také hojně spekulovalo o tom, jestli mezi nimi není něco víc než pouhé přátelství. Údajně spolu měli strávit noc na hotelovém pokoji, oba ale jakýkoliv poměr popřeli.

Krásná Slovenka je nyní údajně bez partnera, vychovává ale čtrnáctiletého syna Quida. Podobně je na tom i Jakub, který se před pár měsíci rozešel s topmodelkou Denisou Dvořákovou (32) a z manželství s Agátou Prachařovou má taktéž jednu ratolest, dcerku Miu (3).

Reklama

Další články

Načítám