Hlavní obsah
Článek

Módní průmysl je momentálně kvůli pandemii koronaviru u ledu. Modelky ale nepřestávají věřit tomu, že se brzy vše vrátí do starých kolejí, a tak i v době karantény pracují na svém zevnějšku.

Denisa Dvořáková (34) se nám svěřila se svými tipy, jak formovat figuru i přesto, že nemá přístup do fitka. Ke cvičení ji stačí pohodlná žíněnka, dvě lahve s vodou suplující činky a energická hudba.

Jedna z nejúspěšnějších českých modelek poslední dekády, která působí v agentuře Elite Prague, v tomto období maká téměř denně. „Cvičím dvakrát týdně, dvakrát týdně běhám a začala jsem dělat jednou týdně jógu,“ popisuje svůj tréninkový plán.

„Motivuje mě hlavně výsledek, který je následně vidět. Líbí se mi zpevněné tělo. Nezaměřuji se na určitou část těla, ale vždy se snažím zapojit do tréninku celé tělo. Nohy, zadek, břicho, ruce a záda,“ říká modelka, která si vzhledem ke své práci kulturu těla musela osvojit. „Začala jsem cvičit asi před šesti lety a musím říct, že když mám delší pauzu, tak mi to už chybí,“ svěřila se Denisa.

Denisa patří mezi milovníky jídla, což má společné se svým přítelem, hercem Jakubem Prachařem. „Vždycky po cvičení se cítím výborně. Je to skvělý pocit, že pro sebe člověk něco dělá, hlavně, když má tak rád jídlo jako já,“ směje se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám