Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Prachařová (38) poprvé vzala na akci svoji dceru Miu, kterou má s Jakubem Prachařem (40). S tím již žijí odděleně, herec chodí s modelkou Denisou Dvořákovou (34). "Mia je se mnou úplně poprvé a je vidět, že jí to vůbec nevadí. Jsem až v šoku. Odteď ji můžu brát, kam chci, zvládá to," řekla Super.cz Agáta.

Když žila s Jakubem, dceru ukazovala na fotkách maximálně zezadu. Co Prachař říká na to, že ji Agáta vzala do společnosti? "Neřešila jsem to s ním, já si se svojí dcerou můžu dělat, co chci, když ji mám já. A on může dělat to samé," říká rázně.

S manželem stále nejsou rozvedeni, dokonce prý zatím není podaná ani žádost o rozvod. "Rozvod neprobíhá. Není podaný. Neměli jsme na to čas, ale rozvádět se budeme. Cesta zpět určitě není. Je to za mnou, jsem ráda, že se začínám smát a není šance návratu," vysvětluje.

Neřeší zatím ani společný dům. "Vše se má řešit v klidu, čekáme, až z nás opadnou emoce, a pak se budeme věnovat těmto věcem. Poprvé řeším věci dospěle," dodala Prachařová.

Reklama

Další články

Načítám