Hlavní obsah
Článek

Koncem týdne se v médiích objevila zpráva, že Jakub Prachař (40) prý po rozpadu vztahu s manželkou Agátou Prachařovou (38) začal randit s topmodelkou Denisou Dvořákovou (32). Jediný z trojice, kdo k tomu něco řekl, byla Agáta.

Nejdříve volila smířlivá slova, později byla o něco důraznější.

„S Jakubem jsme v kontaktu a věci, které mezi námi jsou, řešíme a budeme řešit jedině spolu. Některé události nejsou vždy úsměvné, zvlášť s ohledem na děti, ale podobné situace se prostě dějí. Jsem si jista, že jakýkoli vývoj věci mezi námi proběhne v klidu a tak, abychom oba zůstali v životě Mii a Kryšpína,“ napsala Super.cz.

Web Expres pak modelku cituje takto: „Jakub je stále můj manžel a otec dětí. Slečna by na to měla brát zřetel a možná se porozhlédnout po někom bez rodiny. Ale rozumím jí. Když jí utekl manžel s jinou, tak si nyní asi zlost vybíjí na mně a mých dětech. Nevím, proč se mstí nám,“ uvedla Agáta v narážce na rozvod Dvořákové s fotbalistou Martinem Hromkovičem, který si našel jinou.

Na sociální síti pak Prachařová (na profilu si už před časem změnila jméno na Hanychová) napsala, že „život jde dál“ a následně s fanoušky sdílela fotku, na níž se drží za ruku s „cizím neznámým“, jak svůj doprovod sama označila. Konkrétnější nebyla. Snímek vznikl v Izraeli, kde modelka momentálně pobývá.

Reklama

Další články

Načítám