Hlavní obsah
Článek

Beata Rajská měla v posledních hodinách pěkně napilno. Těsně před svým středečním odletem za oceán musela známá česká návrhářka nafotit kolekci večerních rób, které za pár dní předvede na módní přehlídce v Kanadě. Osmnáct společenských šatů z kolekce Non Placebo 2012 budou na exkluzivním bále v Torontu předvádět místní modelky. Zajímavé je, že se k nim přidá i česká kráska Kateřina Smejkalová. Historicky první Česká Miss 2005 totiž v Kanadě žije již několik let společně se snoubencem Radkem Krásným.

K nafocení šatů v Praze si Rajská vybrala modelku Denisu Domanskou (32). Musíme uznat, že Česká Miss World 2011 vypadala zejména v šatičkách s nabíranou sukní jako princezna. „S Beatou je radost spolupracovat. Líbí se mi nejen její modely, ale rozumím si s ní i lidsky," říká Domanská.

Roztomilá rusovláska si už plánuje, že některé ze zkoušených šatů oblékne 31. března na finále České Miss 2012. „Je už takovým pravidlem, že všechny holky, které se v minulých ročnících dobře umístily, chtějí na následujícím finále zazářit. V Beatiných šatech se mi to jistě povede," říká s jistotou v hlase Denisa.

Reklama

Další články

Načítám