Hlavní obsah
Článek

Česká Miss World Denisa Domanská (32) se nedávno vrátila z Londýna z Miss World a už se chystá na další akci. Začátkem prosince bude vybírat mezi finalistkami soutěže Miss FMX Gladiator Games 2011 tři nejkrásnější. Denisa Domanská s finalistkami České Miss Andreou Kabickou, Blankou Štamberskou a předsedkyní poroty Dominikou Mesarošovou (38) tak budou volit mezi osmičkou atraktivních mladých dívek.

Česká Miss World Denisa Domanská se před časem vrátila z Londýna z Miss World, kde mohla na vlastní kůži pocítit, jaké to je utkat se s nejkrásnějšími dívkami z celého světa.

„Tím, že jsem se umístila v soutěži Česká Miss, jsem si splnila svůj dětský sen. Je pravdou, že mi přibyly starosti a povinnosti, ale na druhou stranu jsem získala také spoustu nových zkušeností, zážitků a poznala mnoho zajímavých lidí. Určitě toho nelituji a přihlásila bych se klidně znovu,“ sděluje s úsměvem Denisa a dodává: "Na finále soutěže se velmi těším. Jsem ráda, že budu mít možnost tentokrát zasednout v porotě. Dívkám budu držet palce a budu se je snažit podpořit, protože sama vím moc dobře, jak je to důležité."

Andreu Kabickou zajímají nejen Missky, ale i hezcí, svalnatí motorkáři. „Jsem fanouškem FMX už pár let. Těším se na letošní ročník, kdy se můžu přímo angažovat a zasednout v porotě Miss," nechala se slyšet Kabická.

Osm finalistek, které vybrala hvězdná porota složená z českých modelek, bude celý večer dělat doprovod jezdcům na motokrosové show. Na následné afterparty v klubu La Fabrika nebudou chybět finalistky ani FMX jezdci z celého světa a právě zde se také rozhodne, která z dívek se stane Miss FMX.

Reklama

Další články

Načítám