Hlavní obsah
Článek

Půvab českých žen byl na soutěži Miss World oceněn nejvyšším titulem naposledy před pěti lety, kdy ve Varšavě zvítězila Táňa Kuchařová. Dnes o korunku královny krásy bojuje v Londýně Denisa Domanská (32). Uvidíme, zda se trofej do Čech opět vrátí.

Mezi finalistkami sice panuje přátelská atmosféra, ve vzduchu se však už vznáší napětí. Denisa Domanská působí po celou dobu pobytu v Anglii velice vyrovnaným dojmem

a program si užívá. Její klidnou povahu a elegantní vystupování už porotci měli možnost ocenit během prvních rozhovorů. Denisa interview skvěle zvládla, vyzařoval z ní přirozený šarm

a problémy jí nedělala ani angličtina, na které úspěch finalistek mnohdy ztroskotá.

I když na Denise není patrný ani náznak předfinálové nervozity, už se nemůže dočkat příletu své podpůrné výpravy, která se za ní na její velký večer chystá. Doma u televize se jim sedět nechtělo a tak přímo v sále bude Denise držet palce celá rodina včetně přítele. „Vždy když se vaše dcera věnuje něčemu nad rámec svých běžných dětských povinností, přináší to rodičům stres ale i radost. My jsme se vždy snažili Denisu v jejích aktivitách podporovat, a podpoříme ji i nyní svou účastí na finálovém večeru Miss World 2011,“ uvedl Libor Domanský.

Velkou oporou není pouze rodina, ale také ředitelka České Miss Michaela Maláčová, která se rozhodla Denisu osobně podpořit a udělit jí v den finále poslední cenné rady. „Denisa není jen krásná, ale je také velice inteligentní žena se silnou osobností. Upřímně bych si přála, aby se v soutěži dostala co nejdál, a všichni samozřejmě tajně doufáme v ten největší úspěch,“ říká ředitelka soutěže Česká Miss Michaela Maláčová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám