Hlavní obsah
Článek

I v roce 2017 se slavní vdávali a ženili jako o závod. Nevěsty pyšně kráčely k oltáři v nádherných svatebních šatech a zamilovaní ženichové možná trochu s obavami lezli do chomoutu.

Některé veselky byly pečlivě plánované, jiné se zas dlouho tajily, další zas byly vyvrcholením dlouholetého partnerského soužití. A někteří si svatební veselí opakovali už poněkolikáté.

Svatba se podařila utajit Ewě Farne (30), která se provdala za přítele Martina Chobota, i nejpopulárnější slovenské moderátorce Adele Banášové (43). Ta se letos tajně vdala za svého kolegu Viktora Vinczeho. S tajnou svatbou na Srí Lance vytřela všem zrak také zpěvačka Míša Nosková (41), která si na 1. máje vzala svého muzikálového kolegu Ondřeje Bábora.

Do třetice všeho dobrého skočil do chomoutu zpěvák Milan Drobný, jehož vyvolenou se stala cestovatelka Dana Polcaro. Třetí a snad i poslední veselku v životě má za sebou i tanečnice Libuška Vojtková. Po Danu Hůlkovi a Josefu Vojtkovi zakotvila u syna ‚Popelky‘ Evy Hruškové Zdeňka Rohlíčka.

Až ve dvaapadesáti letech vstoupil poprvé do stavu manželského věčný starý mládenec Filip Renč (58), jenž pojal za svou choť herečku Marii Kružíkovou. Pavel Zedníček (74) čekal na svatbu s přítelkyní Hanou Kousalovou dlouhých třináct let. Až letos jí na slunné Floridě oficiálně slíbil věrnost do konce života.

Ostošest se vdávalo i mezi modelkami a misskami - za krásné nevěsty byly Tereza Chlebovská (33), Denisa Domanská (32) i Kateřina Votavová. Mezi moderátorkami se na svatbách zase veselily Marcela Škábová a Bára Kozáková. Z herců, hereček a zpěvaček vstupovali do manželství Tomáš Krejčíř, Hynek Čermák, Ivana Korolová, Markéta Procházková a Anna Linhartová.

A kdo další se letos ženil a vdával? Celebrity v chomoutu si prohlédněte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám