Hlavní obsah
Článek

Když se slavné krásky vypravovaly do kina na film Yves Saint Laurent, většina z nich se hodně zamýšlela nad svým outfitem. Slavnostní premiéra si žádala slavnostní modely a každá dáma to pojala po svém. Nejdražší a nejsvůdnější model měla jako obvykle Petra Faltýnová (45), která jako vždy vynechala i spodní prádlo.

"Převlékala jsem se asi šestkrát. Začala jsem dlouhou večerní, pak jsem zkusila sukýnku, potom kraťásky a pak jsem se konečně podívala, jak je venku, a vzniklo z toho tohle," svěřila Eliška Bučková (34). Ta prý doma žádné drahé značky nemá, jen kosmetiku.

Stejně je na tom Česká Miss World a studentka zubního lékařství Denisa Domanská (32). Na značkové kousky si prý nepotrpí. "Takže jsem se oblékla podle toho, aby to vypadalo hezky a bylo to zároveň pohodlné. Od návrháře, o němž film je, mám jen parfém, tak jsem si nemohla vzít ani žádný doplněk," přiznala.

"Upřímně řečeno jsem se oblékla stejně jako do školy. Takže top a sukni z běžného řetězce, maminčiny boty a mám jen drahou kabelku, ale jiné značky," řekla Super.cz herečka Anna Linhartová, která je konečně zase zrzka. "Jsou to tři týdny, co mám svoji barvu, ale uvažuji o modrém přelivu. Ještě ale chvíli počkám, aby si vlasy odpočinuly," doplnila. To Vendula Svobodová (52) si zase své vlasy na večer natupírovala, když už se údajně nestihla zajít převléknout.

Také Petra Faltýnová nám tvrdila, že se na večer nepřipravovala. "V tomhle jsem od dvou odpoledne, kdy jsem podepisovala nějakou smlouvu. Jen jsem si mezitím odskočila domů uvařit," řekla s tím, že ani neví, co si vlastně oblékla.

My se ale zeptali jinde a zjistili jsme, že za cenu jejího modelu by se oblékly všechny přítomné dámy. Petra přišla v kabátu Jill Sander za 4999 eur, šaty měla Herve Leger za 3000 dolarů a botky Giuseppe Satoni za 3000 dolarů.

Reklama

Další články

Načítám