Hlavní obsah
Článek

Když jsme se naposledy bavili s Českou Miss World Denisou Domanskou (32), měla právě před náročnou zkouškou na vysoké škole. Studuje 3. lékařskou fakultu Univerzity Karlovy, obor zubní lékařství.

„Anatomii mám zdárně za sebou. Dopadlo to dobře, mám béčko, a to hned napoprvé,“ pochlubila se Super.cz modelka, jak zvládla zkoušku, která je sítem pro studenty prvního ročníku. „Je to hodně o štěstí, vytáhla jsem si dobré otázky, které jsem zrovna věděla,“ dodala.

Ročník už má uzavřený a teď ji čekají prázdniny. „Můžu zase pracovat jako modelka a trochu odpočívat. Chci nějakou dobu zůstat v Česku a věnovat se rodině, neměla jsem na ně čas, protože jsem se pořád učila. A ráda bych jela i někam k moři, jen po Evropě,“ sdělila své plány poté, co odchodila přehlídku v rámci akce Film Festival Tennis Cup v Karlových Varech.

Pokud jde o pracovní zakázky, také jsou zatím hlavně v Česku, ale v září Denisu čeká exotika. „Pojedu na soutěž Miss Tourism Queen International do Šanghaje. Neberu to nijak vážně, je to asi poslední Miss, které se budu účastnit, ale těším se, že poznám Čínu, novou kulturu, nové lidi,“ dodala Denisa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám