Hlavní obsah
Článek

Být modelkou nemá jen světlé stránky, kdy kráčíte nádherně upravená po módním molu a všichni na vás obdivně hledí. Své o tom ví i Česká Miss World a studentka zubního lékařství Denisa Domanská (32). V civilu se díky tomu ani nelíčí a nápadné účesy a oblečení ji nechávají chladnou.

"Na normálních přehlídkách to ještě jde. Líčí nás jako na běžícím pásu, za čtvrt hodiny jsme hotové. Ale nejhorší jsou takové ty speciální, jako je třeba květinářská show v Brně. Musíme vypadat tak, abychom připomínaly květiny, jimiž se jednotlivá květinářství prezentují," vyprávěla.

"To se hrozně moc natupírují vlasy a do nich se vmotají živé i umělé květiny. Trvá pak minimálně dvě hodiny, než to všechno ze sebe dostanete a vlasy se dají rozčesat až po dvou umytích. S oblečením je to podobné. Já měla na holém těle růže, kterým asi zapomněli ulámat trny, takže jsem byla celá popíchaná," prozradila.

"Proto se v civilu ani nelíčím, do školy už vůbec ne. Myslím si, že pro pleť to ani není zdravé a obzvlášť v létě, když se člověk potí," domnívá se Denisa, která udělala výjimku na představení nových trendů luxusní francouzské kosmetiky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám