Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kráska Gabriela Dvořáková (35) je pár týdnů single a chlapi se na ni lepí jako vosy na bonbón. Není ostatně divu, neboť bývalá přítelkyně Leoše Mareše a bohatého synáčka Jakuba Maliny je mezi muži žádané zboží.

Naposledy jsme Gábinu načapali na přehlídce známé italské džínové značky, jak se tiskne k Martinu Gardavskému. Muž roku 2011 a druhý nejkrásnější muž planety téhož roku splňuje představy sexy brunetky o dokonalém partnerovi. „Mám ráda muže, kteří mají ramena přes celá záda. Asi to ve mně vzbuzuje pocit bezpečí," přiznala se nám Gábina. Že by vznikal nový hvězdný pár?

„S Martinem jsem se viděla poprvé na přehlídce. Je to sympaťák, ale můžete být klidní, opravdu se jedná pouze o fotografii, na které se k sobě tiskneme," směje se Gábina.

Partnera tedy Gábina zatím nenašla. „Ještě se neobjevil žádný nápadník, který by si mě zasloužil," říká.

Gábina se nově věnuje práci v inzertní televizi. Během parádní módní show v pražském MeetFactory jsme ji ale společně s Veronikou Chmelířovou a Denisou Domanskou (32) viděli v roli modelky. „Modeling beru jako zábavu a pěkný přivýdělek," říká Gabča, které to na mole vážně seklo.

Reklama

Další články

Načítám