Hlavní obsah
Článek

Česká Miss World 2011 Denisa Domanská (32) má oprávněný strach o své zdraví. Ráda se vystavuje sluníčku a přitom má spoustu pih a mateřských znamének. Protože léto definitivně skončilo, rozhodla se jich zbavit.

„Šla jsem za panem doktorem Ottou Schützem, se kterým jsem se seznámila asi před půl rokem při porotcování v soutěži Miss World neslyšících,“ vysvětlila Denisa Domanská, která se kromě modelingu věnuje studiu zubního lékařství a medicína obecně patří k jejím velkým zájmům.

„Na soutěži jsem se pana doktora zeptala, jakou má specializaci. Řekl mi, že mimo jiné se také specializuje na odstraňování znamének. Tak jsme se dali do řeči,“ vyprávěla.

Denisa má od narození velký počet znamének a již nějaký čas uvažovala o jejich odstranění. Bála se ale, že bude mít po zákroku delší dobu jizvy, které by jí mohly bránit například v chození přehlídek.

„Pan doktor Schütz mě ale ujistil, že po zákroku bude na místě původního znaménka jen drobný stroupek, který brzy zmizí, žádné stehy ani jizvy. Proto jsme se domluvili, že se k němu objednám,“ říká Denisa.

Původně se na Žilní kliku, kterou Schütz vede, objednala nejprve na odstranění jednoho znaménka. Když ale zjistila, že zákrok vůbec nebolí a nepřináší jí žádné omezení, domluvila se na dalším termínu. „Za deset minut bylo hotovo a já jsem mohla běžet domů. Vůbec nic jsem necítila. Můžu za dva dny na přehlídku a dokonce ihned sportovat a nic mě neomezuje,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám