Hlavní obsah
Článek

Modelka Hanka Mašlíková (41) je opravdu velkou milovnicí plážového volejbalu, a proto letos už potřetí zorganizovala turnaj celebrit Celebrity Beach Cup 2012.

„Napadlo mě propojit svět volejbalu a svět šoubyznysu a zorganizovat exhibiční turnaj, jehož výtěžek by pomohl dobré věci. A letos jsme se spojili s občanským sdružením Dobrý skutek,“ popisuje poslání turnaje modelka.

Hanka Mašlíková vyzvala známé tváře z řad herců a zpěváků, aby se postavily po bok profesionálních hráčů a zúčastnily se zábavného „sranda“ turnaje. Nejhezčí pohled byl pochopitelně na dámskou část skupiny slavných osobností. Představitelky České Miss Tereza Chlebovská a Denisa Domanská (32) si dokonce nebály obléknout opravdu odvážné spodní díly plavek.

Samotná Mašlíková se do hry vrhla doslova po hlavě a vůbec ji netrápilo, když se občas válela v horkém písku. Snažení se totiž vyplatilo a vnadná kráska skončila se svým týmem na prvním místě. Jelikož je to vítězství opakované, poháru se vzdala ve prospěch týmu, který se umístil hned po ní.

Reklama

Další články

Načítám