Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Demi Rose (29) proslula svými plnými tvary a ambicemi stát se příští Bond girl. Teď jsou ale její herecké sny tím posledním, na co myslí. Na Instagramu sdílela smutnou zprávu, že její matka Christine Mawby zemřela ve věku 64 let. A to jen osm měsíců poté, co zesnul i její milovaný otec.

„Nebe si vysloužilo dalšího anděla, odpočívej v pokoji, maminko,“ napsala ve svých Instastories modelka.

Demi se ještě nestihla ani vyrovnat se smrtí otce Barrieho (†80), který zemřel v říjnu loňského roku. „Byl jsi nejlepší táta, jakého jsem si kdy mohla přát. Nejvíc pečující, podporující, znalý a milující člověk,“ napsala ke vzpomínkové fotce, kterou sdílela ve svých Instastories.

Byl to právě její otec, kdo ji nejvíc podporoval v jejím snu stát se modelkou a nechal se slyšet, že to byl kosmetický kurz, který jí navždy změnil život.

„Vždycky se zajímala o krásu a vypadala dobře od přírody. Vždy jsem jí věřil, měla velké ambice,“ svěřil Daily Mailu v minulosti.

„Demi si nikdy nevěřila, ale na kosmetické škole excelovala, a to ji nakoplo v tom, jít za svými sny. Je to krásná dívka, nevadí nám, že se ukazuje ve svůdných pózách, proč by to nemohla ukázat, plně ji podporujeme,“ uvedla modelčina matka ve stejném rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám