Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvě ze tří dcer bývalých hollywoodských manželů Demi Moore (61) a Bruce Willise (69) Rumer (34) a Tallulah (28) se společně nechaly zvěčnit při blbnutí v bazénu. Snímky byly pořízeny v sobotu a sestry na nich nejsou nijak přikrášleny a retušovány, o což ani jedna nestojí. Přirozenost je výsadou všech tří dcer Willisových, ale pravdou zůstává, že u nich vylepšování ani není potřeba.

Nejstarší Rumer, která se jako jediná po rodičích věnuje herectví, oblékla bílé romantické bikiny se zavazováním na bocích i na horním díle. To divoká a věčně blbnoucí Tallulah si vystačila s ještě úspornějším modelem. Svým vrškem od bikin navíc dala najevo, čí je fanynkou. Je to basketbalový tým New York Knicks.

Právě nejstarší a nejmladší ze sester jsou si podle všeho velmi blízké a tráví spolu hodně volného času. Prostřední Scout se momentálně hojně věnuje hudbě, v níž ji podporuje i maminka, která počiny své dcery s pyšnými komentáři ráda sdílí na sociálních sítích.

Scout nedávno oslavila jednatřicetiny a před dvěma měsíci vydala album pojmenované jednoduše po ní Scout LaRue Willis, singl Woman At Best ještě o měsíc dřív.

Přestože se to na internetu pod videoklipem k této písni hemží pochvalnými komentáři, zatím si příliš posluchačů nezískalo. Věřme, že to Scout neodradí, bude se hudbě věnovat dál a její neotřelý hlas ještě uslyšíme…

Reklama

Další články

Načítám