Hlavní obsah
Článek

V Řecku byste momentálně mohli narazit na filmovou hvězdu Demi Moore (61). Ta vyrazila s partou přátel na jachtu, kde si užívá nádherného počasí a společně strávených chvil. V červených bikinách vypadá naprosto senzačně.

Trojnásobná maminka Demi tak opět dokazuje, že se od dob odvážných scén ve snímku Striptýz na její figuře nic moc nezměnilo. A to už od natáčení uběhlo šestadvacet let!

Podle hereččiných přátel jí rovněž mimořádně svědčí vztah se švýcarským šéfkuchařem Danielem Hummem, s nímž oficiálně tvoří pár od letošního března. Ten sice na palubě viděn nebyl, zato si herečka s sebou vzala svého dalšího miláčka, a to psího – čivavu Pilafa.

To je momentálně její nejvěrnější parťák, jelikož na rozdíl od často zaneprázdněného partnera má na paničku čas vždycky. Demi jej dokonce měla u sebe i před dvěma týdny během své návštěvy muzea Louvre v Paříži, a to navzdory přísnému zákazu vstupu zvířat. Jelikož se ale jedná skutečně o kapesního psíka, zřejmě tamní zaměstnanci přimhouřili oko a Pilaf tak má například unikátní fotku s Monou Lisou…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám