Hlavní obsah
Článek

Za čtyři měsíce Demi Moore (61) vstoupí do klubu šedesátnic, ale to jí nebrání v tom stát se hvězdou plavkové kampaně. Herečka se totiž podílela na tvorbě nové kolekce plavek značky Andie Swim a v modelech se rovnou postavila před fotoaparát. Trojnásobná maminka tak dokázala, že má pořád stejně parádní figuru jako v Charlieho andílcích, kteří se natáčeli před dvaceti lety!

„Navrhování těchto kousků bylo vážně zábavné a já doufám, že je budete milovat stejně, jako my milovali je vytvářet,“ napsala herečka k jedné ze sérií fotek z kampaně, které uveřejnila na svém Instagramu.

Přitom i samotné focení musela být skvělá zábava. Demi a její tým s fotografem je vytvořili na krásné stylové lodi a herečka se nebála ani dost odvážného pózování, kdy se drží lan a balancuje nad vodní hladinou.

Není tajemstvím, že Moore o své křivky vždy dbala a především v době natáčení legendárního Striptýzu byla navíc extrémně vyrýsovaná. Ani v Charlieho andílcích vedle o dekádu mladší Cameron Diaz rozhodně nezaostávala a nyní není pochyb, že je stále v perfektní formě.

V té se možná udržuje i díky zdravému jídelníčku, díky němuž proslul i její současný partner – slavný švýcarský šéfkuchař michelinských restaurací Daniel Humm, který je o třináct let mladší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám