Hlavní obsah
Článek

Bez nápovědy zřejmě známé sestry pozná jen málokdo. Jde o dcery herce slavného z mnoha kultovních akčních trháků i komedií, který je neuvěřitelně sexy i s hlavou holou jako koleno. Jejich maminkou je pak půvabná herečka, která se ve filmech nebála ani svlékat a jejím druhým manželem byl o patnáct let mladší Ashton Kutcher.

Zřejmě už tušíte, že jde o holky Bruce Willise (69) a Demi Moore (61), konkrétně tedy o dvě z jejich tří dcer - Rumer (33) a Tallulah Willis (28). Takto dost odlišně oblečené je fotografové zastihli v úterý v ulicích Los Angeles.

Zatímco starší Rumer, jež pokračuje v hereckých šlépějích rodičů, oblékla legíny a kratičké tílko bez podprsenky, její sestra měla huňatý svetr, dlouhé kalhoty a ještě teplé ponožky v pantoflích. Tallulah nejspíš bude zimomřivá. Z manželství Bruce a Demi vzešla ještě třetí dcera Scout (31).

Z otcovy strany mají ještě další dvě sestry Mabel Ray a Evelyn Penn narozené v letech 2012 a 2014. Ty má Willis s manželkou a hereckou kolegyní Emmou Heming.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám