Hlavní obsah
Článek

Vypadají pořád jako čerstvě zamilovaní, a to jsou manželé už 13 let. Emma Heming Willis přidala na svůj účet na sociální síti dvě fotky s Brucem Willisem (69), které vyfotila jejich desetiletá dcera Mabel Ray Willis.

Bruce skrze profily žen svého života oznámil světu, že končí svou hereckou kariéru kvůli afázii, která mu byla nedávno diagnostikována. Zprávu o tom zveřejnila tehdy jak Emma, tak i Demi Moore (61), která byla hercovou první manželkou. Nebylo to poprvé, co všichni společně světu ukázali, že jsou jedna velká rodina, která drží pospolu v dobrém i zlém.

Demi má s Brucem tři dcery - Tallulah (28), Scout (30) a Rumer (33) a Emma přivedla v manželství na svět dcery dvě - Mabel Ray (10) a Evelyn Penn (7). Jako rodina se schází i všichni společně, o čemž se můžete přesvědčit v galerii pod článkem. Celá rodina je herci oporou v boji s nemocí, která jej postupně připravuje o možnost komunikovat, a to jak ústně, tak i písemně.

„Máma a táta na jejich oblíbeném místě,“ napsala k fotkám s Brucem Emma. Herec vypadá na prvních snímcích po oznámení nemoci velmi dobře a nechybí mu ani úsměv na rtech.

Podle zdroje deníku People je Brucova diagnóza pro Emmu velmi náročná, vzhledem k tomu, že mají doma ještě dvě malé děti. Snaží se jej dostat k nejlepším lékařům v oboru a doma jí s péčí o něj pomáhá asistentka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám